HomePortalFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share
 

 Pravila Foruma

Go down 
AuthorMessage
xxbrunette
Gossip Administrator
Gossip Administrator
xxbrunette

Posts : 266
Join date : 2012-01-11
Age : 22

Pravila Foruma Empty
PostSubject: Pravila Foruma   Pravila Foruma EmptyWed Jan 11, 2012 6:30 am

Osnovno vaspitanje i ponašanje na forumu

Vređanje na nacionalnoj, verskoj, i bilo kakvoj drugoj osnovi na forumu je zabranjeno. Takođe, zabranjene su sve vrste diskriminacije.
Psovanje na forumu je najstrože zabranjeno. Ako želimo da naš forum bude profesionalan i uspešan, psovke se neće naći na repertoaru.
Spam bilo kog tipa je zabranjen. Držite se teme u kojoj pišete i trudite se da ne pišete ništa nevezano za nju. Manji spam će se tolerisati, jer svi smo mi ljudi, ali sav spam veće forme će biti uklonjen a član koji je napisao će biti opomenut.
Strpljenje i poštovanje na prvom mestu. Budite strpljivi, na svako vaše pitanje ćete dobiti odgovor, ali ne očekujte da se pojavimo brzinom svetlosti, jer i mi smo ljudi koji imaju i privatan život. Što se tiče poštovanja, poštujte druge članove i Tim foruma, jer su oni tu da vam pomognu, a ne da vam odmognu.

Pravila vezana za pisanje po forumu

Duplo postovanje - Zabranjeno je pisanje dva posta zaredom ukoliko nije prošlo 24h. Tako se narušava preglednost tema, izbegavajte to jer ćete dobiti opomenu.
Pisanje u boji - Zabranjeno je jer boje koristi Tim foruma radi lakše organizacije.
Urednost postova - Nemojte pisati ceo post boldom, velikim slovima, postova ispunjenih samo jednom rečju (ok, nnč i sl.) ili smajlijem jer su to neke osnovne stvari koje se na internetu smatraju nepotrebnim spamom.
Otvaranje tema - Potrudite se da naslovi tema budu adekvatni u zavisnosti u kojem delu foruma je otvarate, ne stavljajte suvišne znakove u ime teme i potrudite se da ne bude previše dugačko.

Ostala pravila

Avatar i potpis - Nemojte stavljati preveliki avatar zbog sporog učitavanja stranice (maksimalna dozvoljena širina avatara je 120px, visina nije odredena, ali nemojte preterivati). Što se tiče potpisa, dozvoljen je ali samo u normalnoj veličini.
Privatne Poruke - Kada sakupite 5 postova, moćićete da šaljete Privatne Poruke(PM ili PP). Ovo je namešteno zbog takozvanih spam botova koji dolaze na forum samo da bi reklamirali putem PM-a.
Reklamiranje preko PM-a vam oduzima mogućnost slanja Privatnih Poruka zauvek.

Želimo vam prijatan boravak na forumu Smile


Pravila Foruma Tumblr_lx6qopfUfS1qeuw8xo1_500
I will always love you. <3
Back to top Go down
View user profile http://gossipgirldaily.fanbb.net
 
Pravila Foruma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
xoxo gossip girl • you know you love me :: WELCOME TO THE UPPER EAST SIDE :: - all the pretty sources-
Jump to: